Lek - Város

a vidék gyümölcsfáiról a városi család asztaláig. Régre visszanyúló hagyományai vannak minden családnak a lekvárfőzésről - titkos receptjeiket, bevált befőzési praktikáikat generációk óta osztották meg egymással a rokonság női tagjai. Ám a modern kori anya, a dolgozó nő, aki már a városban él családjával, egyre kevésbé tud kapcsolatban maradni örökségével. A Lek-Város megalapításával egyik fő célom volt, hogy a modern családokhoz is eljuttassam a legkedveltebb tradicionális édességet, a lekvárt. A főként hazai kistermelőktől vásárolt gyümölcsök mind biogazdálkodásból származnak, előnyben részesítve az őshonos tájfajtákat a nemesített külföldiekkel szemben. Befőzés előtt szemenként átválogatva kerülnek üstjeimbe, melybe – ragaszkodva a régi receptekhez - a gyümölcsön és cukron kívül mást nem teszek. Illetve elérhetők cukormentes változatok is az ízélmény elvesztése nélkül. Minden termékem tartósítószer-, színezék- és adalékanyag-mentes, így biztosítva egészséges élelmiszert a családi kamrába, legyen az Magyarország bármely pontján.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el